22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας Π. Πολάκη – Ομιλία την Κυριακή στα Χανιά με έμφαση στα τοπικά ζητήματα

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, θα ξεκινήσει την προεκλογική  του εκστρατεία  για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., από την πόλη των Χανίων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ε.Β.Ε.), ο Παύλος Πολάκης θα αναπτύξει τις προγραμματικές του θέσεις και θα μοιραστεί με τους Χανιώτες, αλλά και όσους πολίτες της Κρήτης παραβρεθούν, το όραμα του για τον “ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που θέλουμε,  για την Ελλάδα που μας αξίζει”.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου:

“Ας δώσουμε την Κυριακή ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Γιατί όλοι όσοι αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους, όσοι με δυσκολία ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όλοι όσοι συντάσσονται στον αγώνα κατά της διαφθοράς και θεωρούν ότι οι αλλαγές στη δικαιοσύνη αποτελούν προϋπόθεση για μια κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, έχουν ανάγκη από νέο όραμα.

Δίπλα στα μεγάλα, ας μαζευτούμε για να διατυπώσουμε και τα αιτήματα του τόπου μας. Όχι στους πυλώνες και τις ανεμογεννήτριες. Δεν θα γίνουμε, εμείς και τα παιδιά μας, θυσία για το κέρδος λίγων. Στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής. Εναλλακτικό σχέδιο για τον τουρισμό.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...