12.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Ένα παπάκι από την Κρήτη που κινείται με τσικουδιά!

Ημερομηνία:

Το συγκεκριμένο όχημα παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο, όπου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καινοτομίας στα πλαίσια του πανελλήνιου Διαγωνισμού που οργανώνει η ΚΕΔΕ στα τέλη Ιουνίου στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη:

Με 9 συμμετοχές από σχολεία, φοιτητές και πολίτες της πόλης μας ολοκληρώθηκε στο ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ ο διαγωνισμός όπου ανάμεσα στις καλύτερες παρουσιάσεις εντυπωσίασε εκείνη του μοτοποδήλατου που για καύσιμο χρησιμοποιεί ΒΙΟΑΕΡΙΟ αλλά και αυτή των προϊόντων απόσταξης όπως τσικουδιά ή άλλα παράγωγα βιοαποδομήσιμων προϊόντων από νέο του δήμου μας ο οποίος μελέτησε και κατασκεύασε το πιο πράσινο και φιλικό ως προς το περιβάλλον (μηδενικές εκπομπές αέριων ρύπων) όχημα (μετασκευασμένο παπάκι).

Το συγκεκριμένο «παπάκι» πλέον μπορεί να επιλέγει μεταξύ δύο τρόπων (βιοαερίου ή προϊόντος απόσταξης) ως καύσιμο και μας δείχνει το δρόμο στον οποίο θα πρέπει να κινηθούν όλοι οι στόλοι δημόσιων οχημάτων για την μετατροπή των βενζινο-πετρελαιοκινητήρων σε πράσινους κινητήρες .

ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και στους επιτυχόντες που θα εκπροσωπήσουν την πόλη αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία αξιολόγησης”.

Δείτε το:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...