Ένα τρενάκι στο Παλιό Λιμάνι για τους μικρούς Χανιώτες | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μία πολύ όμορφη εικόνα αντικρυσαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Χανιώτες που επέλεξαν να επισκεφθούν το Παλιό Λιμάνι.

Ο καιρός, παρά τις ανακοινώσεις, ήταν καλός. Πολλοί Χανιώτες που επέλεξαν να περπατήσουν στο Παλιό Λιμάνι ή να κάτσουν σε κάποια από τις πολλές καφετέριες και ταβέρνες βρέθηκαν μπροστά από μία διαφορετική εικόνα αφού είδαν να περνά από μπροστά τους ένα μικρό ηλεκτρικό τρενάκι.

Προφανώς, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων το τρενάκι θα κυκλοφορεί, όποτε το επιτρέπει ο καιρός, στο παλιό λιμάνι μοιράζοντας χαρά στους μικρούς Χανιώτες.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live