12.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Ένταξη έργων αντιπλ/κής προστασίας και διευθέτησης του ποταμού Ταυρωνίτη Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης  Μαλανδράκης ,ενόψει του σχεδιασμού και κατάρτισης του νέου αναπτυξιακού προγραμματισμού της περιόδου 2014 -2020  απέστειλε το υπ αριθμ.4518/28-2-14 έγγραφο προς τον Υπουργό  Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ.Ι.Μανιάτη,  με το επισημαίνει την ανάγκη να συμπεριληφθεί σε αυτό η υλοποίηση μελέτης για την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στον ποταμό Ταυρωνίτη .Η εκπόνηση της  μελέτης αυτής, προϋπολογισμού 214.000,00 € είχε καλυφθεί από το ΠΕΠ Κρήτης, προκειμένου να προκύψουν έργα ώριμα για χρηματοδότηση σε επόμενα αναπτυξιακά προγράμματα, και διαθέτει και όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και εγκρίσει,  από την μελέτη  προκύπτει  η αναγκαιότητα άμεσης υλοποίησης της  καθώς και τα οφέλη που θα αποκομιστούν

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναστενάζουν τα βουνά για «όχι άλλα αιολικά»

Θεωρώντας την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού, στις 11 Δεκεμβρίου, όχι...

Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη: Δεν έστησαν τη δολοφονία δύο φτωχοί ψαράδες – «Άλλος είναι ο εγκέφαλος»

Ο Αθανάσιος Παπαθεοδώρου είναι κουνιάδος του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη,...

Τι δεν λένε κυβέρνηση και ΜΜΕ για τους αγρότες και τα Pet Scan στο ΠΑΓΝΗ

Το «σενάριο» είναι γνωστό και χιλιοπαιγμένο: Όταν δημιουργούνται συνθήκες...