15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων: Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται χωρίς «τσίπα»

Ημερομηνία:

Για απροκάλυπτη κοροϊδία κατηγορεί την κυβέρνηση η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων την οποία καλεί να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας.

Αναφέρεται σε μήνυμα που απευθύνεται προς τους πολίτες των Χανίων:

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται χωρίς μέτρο και αιδώ, κοινώς χωρίς «τσίπα» που λέει και ο σοφός λαός.

Τελευταίο ατόπημα του κου Μητσοτάκη, που δέχθηκε την κομψή «επίπληξη» της Προέδρου της Δημοκρατίας, αποτελεί η προσπάθεια διχασμού των υγειονομικών της χώρας με την προσφορά έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, αλά «Σταύρος Νιάρχος», στους υγειονομικούς που ασχολούνται με τον κορονοϊό.

Δηλαδή ποιους; Μήπως εννοεί τους γυναικολόγους και τους οφθαλμίατρους της Βόρειας Ελλάδας που λόγω έλλειψης προσωπικού στελεχώνουν τις κλινικές COVID-19; Μήπως εννοεί τους μικροβιολόγους που χειρίζονται τα μολυσματικά δείγματα ασθενών COVID-19; Μήπως εννοεί τους ψυχιάτρους που θα μας περιθάλψουν όλους λόγω επαγγελματικού burnout;

Επειδή ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει ποιους εννοεί, καλύτερα να σταματήσει τους επικοινωνιακούς χειρισμούς και τις προσπάθειες διχασμού στο ΕΣΥ, που τη δεδομένη στιγμή στενάζει υπό το βάρος της πανδημίας.

Οι ανάγκες του ΕΣΥ είναι γνωστές…ας ξεκινήσει λοιπόν ο κος Μητσοτάκης να διορίζει γιατρούς και νοσηλευτές, ας εντάξει τους υγειονομικούς στα βαρέα και ανθυγιεινά, και ας μας αυξήσει το μισθό αφού κόπτεται τόσο για το δημόσιο σύστημα υγείας.

Το ΕΣΥ μάχεται αυτή τη στιγμή στο σύνολο του και επιτέλους η κυβέρνηση θα πρέπει να το δει και η ίδια ως σύνολο, ως ομάδα, και να ξεφύγει από την ιδεοληπτική νεοφιλελεύθερη προσέγγιση με επίκεντρο το άτομο. Εκτός των παραπάνω δε γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστα τα εξής:

  • Ο κος Μητσοτάκης ανακοινώνει ότι θα μονιμοποιήσει όλους τους γιατρούς των ΜΕΘ. Τους ίδιους δηλαδή που προσέλαβε σε μόνιμες θέσεις ο κος Κικίλιας πριν δύο εβδομάδες. Ή μας δουλεύουν, ή πουλάνε επικοινωνιακά δύο φορές το ίδιο προϊόν…ή και τα δύο! Αντί να μονιμοποιήσει όλο το προσωπικό του ΕΣΥ διότι καλύπτει πάγιες ανάγκες του συστήματος,παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη του λαού.
  • Ο υπουργός Επικρατείας κάνει ασκήσεις αριθμητικής με τις ΜΕΘ και τους θανάτους και μας θυμίζει εποχές του 0+0=14!
  • Ο υπουργός Ανάπτυξης πανηγυρίζει για τους «λίγους» θανάτους της χώρας μας…ασχολίαστο!
  • Η κυβέρνηση διαφημίζει την αξία του εθελοντισμού αλλά για νέες προσλήψεις ούτε λόγος! Παράλληλα ανακοινώνει κρατική στήριξη στην Aegeanμε 120 εκατομμύρια ευρώ!

Αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω προκύπτει εύλογα το ερώτημα: ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ? ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ? ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ