Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων νομού Χανίων: “Ενδιαφέρεται η Περιφέρεια Κρήτης για τον τουρισμό και την επέκταση της περιόδου;”

Κανένα σχόλιο

H Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων νομού Χανίων έστειλε επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων απέστειλε με θέμα την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Στην επιστολή αναφέροντα τα εξής:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;

"Sponsored links"

Στις 27/7/2022 με αφορμή τις προτάσεις Raynair αλλά και την συζήτηση που είχε ξεκινήσει για δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου, σας είχαμε απευθύνει επιστολή με αρ. πρωτ. 967 με την οποία ζητούσαμε την πραγματοποίηση συνάντησης με την Raynair την Fraport και τους φορείς του τουρισμού της περιοχής μας .

Απάντηση καμιά, πρωτοβουλία καμιά. Τα μέλη μας αναρωτιούνται ενδιαφέρεται η Περιφέρεια Κρήτης για τον Τουρισμό στο νησί αυτό?

Το να συγκεντρωνόμαστε μεταξύ μας και να εκφράζουμε την βούληση ότι προτιθέμεθα να κρατήσουμε ανοικτές τις επιχειρήσεις μας, ή ανοίξαμε και σας περιμένουμε, δεν έχει κανένα νόημα.

Τουρίστες τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο δεν πρόκειται να έλθουν οδικώς. Χωρίς να δούμε τις προθέσεις των αεροπορικών εταιριών, εάν είναι διατιθέμενες να αναλάβουν μαζί μας αυτή την προσπάθεια joint venture και με ποιους όρους είναι διατιθέμενοι να ρισκάρουν δρομολογώντας αεροπλάνα τους, επέκταση της περιόδου δεν πρόκειται να υπάρξει.

Το να στέκεται θεατής η Περιφέρεια σε ένα θέμα που αφορά 4.000 επιχειρηματίες στην περιοχή Χανίων, άμεσα εμπλεκόμενους με τον Τουρισμό και κάποιες άλλες χιλιάδες έμμεσα, είναι σαν να αδιαφορεί για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου»

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live