26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Έξωση και σύλληψη με ΜΑΤ για την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της – «Τους πήραν με τις παντόφλες»

Ημερομηνία:

Με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, έγινε τελικά έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, της οποίας το όνομα έγινε σύμβολό το προηγούμενο διάστημα στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.

Η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη. «Τους πήραν με τις παντόφλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν».

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ είχαν επιτεθεί με χημικά στους κατοίκους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, οι οποίοι αντιδρούσαν στη νέα προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146.

«Κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», φώναζαν όσοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της καταγγέλλοντας τη νέα επιχείρηση έξωσης.

KOLOVOU_ZOGRAFOU_6_f1843.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_7_a80ea.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_8_72d8c.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_1_689e8.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_2_a77a4.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_3_88c85.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_4_a225a.jpgKOLOVOU_ZOGRAFOU_5_6cc81.jpg

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ