21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Έπεσαν θύμα απάτης οι δύο φίλοι από τα Χανιά

Ημερομηνία:

Οι δύο φίλοι από τα Χανιά έβλεπαν αγγελίες στο διαδίκτυο όταν κατέληξαν σε δύο αυτοκίνητα που τους άρεσαν και προχωρώντας σε επικοινωνία με τους δήθεν πωλητές, κατέθεσαν προκαταβολή ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας. Και οι δύο περιπτώσεις αποδείχθηκαν απάτη…

Εν τω μεταξύ προχθές, άλλη μία απάτη σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην άλλη άκρη της Κρήτης – στο Μακρύ Γιαλό.

Ένας 36χρονος άνδρας είδε σε αγγελία ένα αγροτικό όχημα με τιμή πώλησης 16.900 ευρώ. Ως πωλητής εμφανίστηκε ένας 37χρονος, που έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία ταυτότητας και ανέφερε ως τόπο κατοικίας το Ζεφύρι και τόπο παράλληλης δραστηριοποίησης το Αγρίνιο όπου ισχυρίστηκε ότι διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία.

Ο 37χρονος πείστηκε ότι ο συνομιλητής του ήταν φερέγγυος κι έτσι προχώρησε στην αποστολή τεσσάρων συνολικά εμβασμάτων συνολικού ποσού 6.000 ευρώ ως προκαταβολή για το εν λόγω αυτοκίνητο. Μάλιστα μετά από κάθε έμβασμα ο δήθεν πωλητής έστελνε μέσω viber τα αποδεικτικά των καταθέσεων, ρωτούσε λεπτομέρειες, όπως αν ο αγοραστής θα ήθελε την έκδοση τιμολογίου και άλλα. Μετά την αποστολή και του 4ου εμβάσματος, η “φούσκα” έσκασε και το 4Χ4 αγροτικό αποδείχθηκε “δόλωμα”.

Ο 37χρονος υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ. Ιεράπετρας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...