Έργα και κλειστοί δρόμοι στο ΒΟΑΚ – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Κανένα σχόλιο

Ένα ατελείωτο … εργοτάξιο στήνεται από σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ως και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στον ΒΟΑΚ στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022».

Στο σημείο αυτό πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Έτσι, θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, στο τμήμα από την αρχή του κόμβου Κνωσσού-Παπαναστασίου, και για 1.500μ προς Ρέθυμνο.

"Sponsored links"

Συγκεκριμένα, περίπου 400μ μετά την άνω διάβαση προς οδό Ούλαφ Πάλμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους οδηγούς, αφού η ταλαιπωρία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ωστόσο, οι εργασίες είναι απαραίτητες.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, η κυκλοφορία προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και όλοι οι κόμβοι θα παραμείνουν ανοικτοί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live