Έργα στο κέντρο της πόλης από τη ΔΕΥΑΧ, ταλαιπωρία για τους οδηγούς | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Επανεκίννησαν οι εργασίες της ΔΕΥΑΧ στο κέντρο της πόλης.

Σήμερα, επί της Χατζημιχάλη Γιάνναρη, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλοι αφού ξεκίνησαν ξανά τα έργα της ΔΕΥΑΧ για την σύνδεση του αγωγού ύδρευσης.

Τα έργα αναμένεται να έχουν διάρκεια 3 εβδομάδες οπότε καλό θα είναι οι οδηγοί να το έχουν υπόψη τους και να αποφεύγουν όσο είναι δυνατόν το κέντρο της πόλης.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο θα κλείσει και η οδός Νικολάου Πλαστήρα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live