Έρχεται η εξόφληση των αγροτικών επιδοτήσεων

Κανένα σχόλιο

Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν οι αγρότες και στην Κρήτη καθώς θα δουν στους λογαριασμούς το επόμενο διάστημα να γίνεται μια ακόμη πληρωμή.

Όπως επικαλείται το voucherergasia.gr, στις 18 Δεκέμβρη θα καταβληθεί εκτός απροόπτου το υπόλοιπο της επιδότησης που οφείλεται στους δικαιούχους αγρότες, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση.

Πέρα από τα 120 εκ. ευρώ που θα μπουν άμεσα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι αγρότες είδαν να καταβάλλεται το υπολοιπο ποσό, το 10% δηλαδή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για ζημιές που αφορούν την περίοδο του 2018.

"Sponsored links"

Συνολικά, με βάση τις ίδιες πληροφορίες μιλάμε για το υπόλοιπο ποσό της ενιαίας ενίσχυσης μαζί με το λεγόμενο «πρασίνισμα», το 30% δηλαδή που απομένει. Ενα ποσό που θα αγγίξει τα 950 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Η πληρωμή θα ξεκινήσει στις 18 Δεκέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 20 του μήνα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις