26.8 C
Chania
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026

“Έσβησε” ξαφνικά ο Γενικός Διευθυντής της “Χαλκιαδάκης ΑΕ”

Ημερομηνία:

Βαρύ πένθος την οικογένεια του αλλά και στον μεγάλο του επαγγελματικό κύκλο έχει σκορπίσει ο ξαφνικός θάνατος του Γρηγόρη Στεφανάκη σε ηλικία 72 ετών.

Ο εκλιπών, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «Χαλκιαδάκης ΑΕ» υπέστη ανακοπή καρδιάς χθες βράδυ και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν, ποτέ δεν απέφευγε τον διάλογο, ποτέ δεν γύρισε την πλάτη σε άνθρωπο. Τίμησε με τη στάση ζωής του την έννοια της Οικογένειας και μετέδωσε με συνέπεια και αγάπη τις αξίες του στα δύο του παιδιά, που πλέον συνεχίζουν τον δρόμο του ως ενήλικες, κρατώντας ζωντανό το παράδειγμά του.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασιδιάρης: ένας νεοναζί που υποκρίνεται το θύμα

Στις 15 Σεπτεμβρίου αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Δομοκού ο...

Ένταξη πράξης για προμήθεια δύο ηλεκτρικών mini bus στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Ηρακλείου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη πράξης για προμήθεια δύο ηλεκτρικών mini bus για το ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Ηρακλείου, προϋπολογισμού 241.600 ευρώ.

Αλέξανδρος Μαγκανιώτης: «Μονογραφία VIIΙ», στον Βενετσιάνικο Ναό του Αγίου Ρόκκου

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον σε συνεργασία με...