“Έσπασε” το απαγορευτικό – Κανονικά φεύγουν τα πλοία

Κανένα σχόλιο

Το βράδυ της Κυριακής, στην προγραμματισμένη τους ώρα, αναμένεται να αναχωρήσουν τα πλοία από τα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σούδας.

Το απαγορευτικό απόπλου που ίσχυε λόγω της κακοκαιρίας “Κάρμελ” ήρθη και πλέον τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση, τα πλοία θα αναχωρήσουν κανονικά τόσο από το Λιμάνι το Ηρακλείου όσο και από το Λιμάνι της Σούδας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live