Έστρωσαν νέα άσφαλτο στο Σταλό με… τρύπες – Οι Ποδηλάτρεις φύτεψαν μέσα τους λουλούδια! | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Δίνονται λεφτά για βασικά έργα και τα έργα δε γίνονται σωστά. Χαρακτηριστική και η εικονα από την ασφαλτοστρωση στην περιοχή του Σταλού όπου σε σημεία υπάρχουν… τρύπες με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλος κίνδυνος για ποδηλάτες και δικυκλιστές.

Οι Ποδηλάτρεις είπαν αφού η μιση δουλειά έχει γίνει να κάνουν την άλλη μισή, κι ετσι μέσα στις τρύπες της ασφαλτου φύτεψαν λουλούδια. Έτσι, για να τις βλεπουνν τουλάχιστον οι οδηγοί και να μην πέφτουν μέσα.

Οπως σημειώνουν:

"Sponsored links"

“Έτσι πρέπει να γίνονται οι ασφαλτοστρώσεις με συνέπεια ?

Προσοχή σε όλους!”

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live