18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Έσωσαν γυπαετό που είχε δηλητηριαστεί από φολες σε χωριό της Κρήτης | Φωτός

Ημερομηνία:

Θύμα δηλητηριασμένων δολωμάτων με φόλα “έπεσε” ένα γύπας στο χωρίο ορεινό της Κρήτης. Το εντυπωσιακό πτηνό βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής ο οποίος με περίσσευμα ανθρωπιάς και αγάπης το περιέθαλψε και το μετέφερε σε κτηνιατρείο στην Ιεράπετρα.

Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον γυπαετό στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων στα Χανιά.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και παραμονής του εκεί ο γυπαετός φαίνεται πως είναι καλά και πανέτοιμος να επιστρέψει στο σημείο όπου βρέθηκε. Ευχή όλων το πανέμορφο αρπακτικό πουλί της Κρήτης να μην ξαναπεράσει μια τέτοιος είδος περιπέτεια

Δείτε τις φωτογραφίες :

*Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από τον Panteli Sariklaki στην ομάδα ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ