15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Έτσι αλλάζουν οι ζωές σε μια στιγμή”: Το βίντεο – ντουκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης μηχανής με αυτοκίνητο με τον ακρωτηριασμό του 29χρονου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το τροχαίο με ακρωτηριασμό στα Χανιά το Σάββατο το πρωί ανέρτησε ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Το τροχαίο συνέβη επί των οδών Μυλωνογιάννη και Γρηγορίου Ε’ όταν ΙΧ αυτοκίνητο διήλθε διασταύρωσης και κτύπωση τον 29χρονο οδηγό της μηχανής  τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν το κάτω μέρος του ποδιού του, προχωρώντας σε ακρωτηριασμό της αριστερής ποδοκνημικής.

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να διέρχεται την οδό Γρηγορίου Ε’ και το αυτοκίνητο την οδό Μυλωνογιάννη δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης γράφοντας τα εξής:

«Έτσι αλλάζουν οι ζωές σε μια στιγμή.

Ακρωτηριασμός 29χρονου σήμερα στα Χανιά, με ό, τι αυτό σημαίνει. Προσέχετε! Αυτές τις διασταυρώσεις, αυτά τα STOP ,πότε θα τα σεβαστούμε; Στη διασταύρωση κόψτε ταχύτητα και ελέγξτε, ακόμη κι αν έχετε προτεραιότητα. Μην την θεωρήσετε ποτέ δεδομένη. Τα Χανιά πληρώνουν ακριβά το τίμημα της Μοτοκίνησης. Αλλάξτε».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ