Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός Γιάννης Μαλακωνάκης – Συλληπητήρια ψηφίσματα Δήμων Πλατανιά – Κισσάμου και ΔΕΔΙΣΑ

Κανένα σχόλιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιάννης Μαλακωνάκης, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά, πρώην αντιδήμαρχος Πλατανιά και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ.

Ο Δήμος Πλατανιάς σε ψήφισμα του αναφέρει:

Στο άκουσμα της απώλειας του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου και τέως Αντιδημάρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλακωνάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά συγκλήθηκε εκτάκτως και εξέφρασε την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός πρωτεργάτη της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος διακρίθηκε για την πολυετή συμμετοχή και προσφορά του στο Δήμο Πλατανιά και την τοπική αυτοδιοίκηση,

"Sponsored links"

Ο εκλιπών κατά την πολυετή διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση διακρίθηκε για το καθημερινό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του και τον επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του για την άμεση επίλυση θεμάτων καθημερινότητας των πολιτών και για τον λόγο αυτό έχαιρε της απεριόριστης εκτίμησης και αποδοχής των κατοίκων του τόπου.

Η γενικότερη δε προσφορά του στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία ως ενεργός και δραστήριος πολίτης, αγωνιζόμενος κατά την πολυετή διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση για τα συμφέροντα του Δήμου Πλατανιά και των κατοίκων του, έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην περιοχή που υπηρέτησε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εκτιμώντας το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του εκλιπόντα στον τόπο και τον θεσμό, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής και σεβασμού στη μνήμη του αποφάσισε τα εξής:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
  • Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.
  • Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία
  • Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα θα παραμείνουν μεσίστιες κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας
  • Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος
  • Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο Δήμος Κισσάμου σε ψήφισμα του αναφέρει:

Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του  επί σειρά ετών αντιδημάρχου στο Δήμο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλακωνάκη.

Ο Γιάννης υπηρέτησε με συνέπεια, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα το θεσμό της Αυτοδιοίκησης από τη θέση του Αντιδημάρχου αλλά και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Ήταν ένας σωστός οικογενειάρχης και επαγγελματίας, άνθρωπος προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Το Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ σε ψήφισμα της αναφέρει:

"Sponsored links"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση μετά την αναγγελία θανάτου του ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΛΑΚΩΝΑΚΗ, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και αποφάσισε τα κάτωθι :

  • Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να κατατεθεί δωρεά αντί στεφάνου εις μνήμην του εκλιπόντος για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live