Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Σπανουδάκης: Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επιμελητηρίου Χανίων για την απώλεια του

Κανένα σχόλιο

Ο επί σειρα 21 έτη πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Βαγγέλης Σπανουδάκης έφυγε από τη ζωη.

Ο Βαγγέλης Σπανουδακης έδω και αρκετο καιρό αντιμετώπιζε σειρά προβλημάτων υγείας και νοσηλευτόταν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Με ανακοίνωσή του το ΕΒΕΧ Χανίων τονιζει:

"Sponsored links"

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, εκτός από πρόεδρος του ΕΒΕΧ για 21 χρόνια, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, πρόεδρος της Ένωσης Νησιωτικών Επιμελητηρίων και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Στην Επιχειρηματική Κοινότητα των Χανίων πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη θλίψη ότι σήμερα απεβίωσε ο Βαγγέλης Σπανουδάκης μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τόπου μας, ο οποίος οραματίστηκε και έθεσε τα θεμέλια για τη σύγχρονη νησιωτική επιχειρηματικότητα της πατρίδας μας.

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων για 22 χρόνια,δραστηριοποιήθηκε δυναμικά σε πολυεπίπεδουςπολιτικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς αγώνες με αποτέλεσμα η προσφορά του να ξεπεράσει τα στενά όρια της Κρήτης, προσφέροντας κύρος και δυναμισμό στο Χανιώτικο επιχειρείν σε πανελλαδική κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Σπανουδάκης επί σειρά ετών διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης και συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), την αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, την οποία ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξαιτίας της γεωπολιτικής μειονεξίας των νησιών.

Το Επιμελητήριο Χανίων εκφράζει στους οικείους του Βαγγέλη Σπανουδάκη τα θερμά συλλυπητήρια της Επιχειρηματικής Κοινότητας των Χανίων και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ανάδειξη του πολυεπίπεδου έργου σε ειδική τιμητική εκδήλωση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live