21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν πάνω σε φουσκωτό στρώμα και πέθανε

Ημερομηνία:

Σε τραγικό τέλος οδήγησε η βουτιά στη θάλασσα για έναν 74χρονο άνδρα, το μεσημέρι της Τρίτης, στην παραλία Σωσωρίδες του Ακρωτηρίου Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε μπει στη θάλασσα πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα, άλλοι λουόμενοι τον έβγαλαν στην ακτή και ένας ναυαγοσώστης από την παραλία Μαράθι προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, πραγματοποιώντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και χρησιμοποιώντας απινιδωτή. Δυστυχώς, οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες.

Με την άφιξη του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος του 74χρονου, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ότι ένας 74χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΩΣΩΡΙΔΕΣ» Ακρωτηρίου Χανίων. Ο 74χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή των Χανίων στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Χανίων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο των Αθηνών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...