Ήρθε το PET scan στην Κρήτη! Ζωτικής σημασίας σύστημα για τους ογκολογικούς και μη, ασθενείς

Κανένα σχόλιο

Έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το PET Scan, μια δωρεά του “Ιδρύματος Νιάρχος” ύψους περίπου 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας σύστημα για τους ογκολογικούς και μη, ασθενείς, που βελτιώνει σημαντικά τα ποσοστά επιβίωσης.

Μέχρι και σήμερα το σύστημα PET scan δεν ήταν διαθέσιμο σε κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, δημόσιο ή ιδιωτικό. Αυτό ανάγκαζε τους ασθενείς σε μετακινήσεις σε ιατρικά κέντρα εκτός νησιού για την εξέταση.

Το σύστημα αυτό θα προσφέρει λεπτομερείς εικόνες 3 διαστάσεων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live