25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Γερμανού πεζοπόρου

Ημερομηνία:

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 45χρονου Γερμανού πεζοπόρου, ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του χθες το απόγευμα στο Γκίγκιλο Ομαλού, κοντά στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Αμέσως μετά την ειδοποίηση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποίησε δυνάμεις για την αναζήτησή του. Σήμερα το πρωί, εναέριο μέσο συνέδραμε στις έρευνες, εντοπίζοντας τελικά τον άνδρα περίπου στις 11:00 π.μ.

Ο 45χρονος πεζοπόρος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε σχετικά καλή κατάσταση, αλλά εξαντλημένος, καθώς δεν είχε πιει νερό για ώρες και είχε ταλαιπωρηθεί από την πεζοπορία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η έγκαιρη κινητοποίηση των σωστικών δυνάμεων και η χρήση εναέριου μέσου συνέβαλαν καθοριστικά στην έγκαιρη διάσωση του άνδρα.

Υπενθυμίζεται στους πεζοπόρους η ανάγκη λήψης μέτρων προφύλαξης κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους, όπως η κατανάλωση άφθονου νερού, η ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες και η προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ