Αγία Ρουμέλη: Η καταστροφή του “Απόλλων Κ” από την κακοκαιρία μείωσε το κόστος κατά 300.000 ευρω

Κανένα σχόλιο

Το περίφημο επιβατηγό πλοίο Απόλλων Κ που κυριολεκτικά διαλύθηκε από τη θαλασσοταραχή το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ενώ ήταν προσαραγμένο στην Αγία Ρουμέλη είναι βέβαιο πως θα βρισκόταν για πολλούς ακόμα μήνες στο σημείο.

Όχι επειδή το Λιμενικό Ταμείο Χανίων δεν έπραξε αυτά που όφειλε – τα έπραξε και πέραν των αρμοδιοτήτων του. Αλλά επειδή οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ανέλκυση και εν συνεχεία καταστροφή του, ήταν τόσο χρονοβόρες και κοστοβόρες που θα εξελίσσονταν επί μακρόν.

Ο κυματισμός ομως από τους ισχυρούς νοτιάδες έκανε συντρίμμια το «Απόλλων Κ» κι έτσι η παρέμβαση, που συν τοις άλλοις επισπεύστηκε, έγινε αυτόματα πολύ πιο εύκολη. Το Λιμενικό Ταμείο υπολογίζει ότι το κόστος μειώθηκε κατά τουλάχιστον 300.000 ευρώ!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live