15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αγωγή Δημητριάδη στο Reporters United και στον Θανάση Κουκάκη – Ζητά 150.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Λίγη ώρα μετά την παραίτησή του Γρηγόρη Δημητριάδη έγινε γνωστό ότι ο πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού υπέβαλε αγωγή, ύψους 150.000 ευρώ κατά του δικτύου ρεπόρτερ Reporters United για το δημοσίευμά σχετικά με τις παρακολουθήσεις, στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με τίτλο: «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator».

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος.

Η αγωγή είναι και κατά των δημοσιογράφων: Νικόλα Λεοντόπουλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου.

Αγωγή και κατά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κατέθεσε αγωγή και κατά του Θανάση Κουκάκη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού ζητά από τον δημοσιογράφο να διαγράψει τα tweets που έχει κάνει σχετικά με τις αποκαλύψεις των reporters.gr και της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.

Αίτημα του να διαγράψω αναρτήσεις μου στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των

reporters_gr και Εφημερίδας των Συντακτών. Προτεραιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του», έγραψε ο Θανάσης Κουκάκης.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ