“Αγώνας κόντρα σε ένα ισχυρό κατεστημένο”: Πολιτικός πολιτισμός από τον Μανούσο Βολουδάκη στο ευχαριστήριό του

Κανένα σχόλιο

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους στήριξαν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και τον δικό του έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης.

Στο μήνυμά του αναφέρθηκε στην καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ευχόμενος τη δικαίωση των προσδοκιών των πολιτών “για το καλό της πατρίδας”. Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης καθώς και για την επικοινωνιακή πολιτική της προεκλογικής περιόδου ενώ τέλος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, εξέφρασε την υποχρέωση που νοιώθει προς αυτούς τους ανθρώπους και σημειώνει ότι ο αγώνας που έδωσαν ήταν τίμιος και αξιοπρεπής “κόντρα σε ένα ισχυρό κατεστημένο”.

“Πολιτεύθηκα με ειλικρίνεια, παραμένοντας πάντα ο εαυτός μου” καταλήγει ο κ. Βολουδάκης τονίζοντας ότι “θα συνεχίσω να πορεύομαι με τον τρόπο αυτό, όπως η συνείδησή μου επιβάλλει”.

"Sponsored links"

Ολόκληρο το μήνυμα Βολουδάκη έχει ως εξής:

Οι Έλληνες πολίτες έδωσαν μια καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ. Πίστεψαν ότι με την πρότασή του μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση, αντίθετα με όσα εμείς υποστηρίζουμε. Όσο κι αν με χωρίζει άβυσσος από τις ιδέες και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι ειλικρινά η νέα κυβέρνηση να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών, για το καλό της πατρίδας.

Η κυβέρνηση την οποία η Ν.Δ. στήριξε, αναγκάσθηκε να ακολουθήσει μια πολύ σκληρή πολιτική. Μέσα στις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, έγιναν και λάθη και υπερβολές, που πλήγωσαν την κοινωνία. Μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από σφάλματα στην επικοινωνιακή πολιτική της προεκλογικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, η Ν.Δ. κατάφερε να κρατήσει μεγάλο ποσοστό των δυνάμεων της. Το γεγονός αυτό δείχνει τη δύναμη των ιδεών της παράταξής μας, αλλά και τις βαθιές της ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Δείχνει ακόμη ότι η παράταξη αυτή σύντομα θα σταθεί και πάλι όρθια!

Προσωπικά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν. Θα είμαι για πάντα υποχρεωμένος στους ανθρώπους που έτρεξαν, πάλεψαν, ξενύχτησαν, μαζί μου, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

Δώσαμε ένα τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα. Τον δώσαμε μέσα στο βαρύ γενικότερο πολιτικό κλίμα, αλλά και κόντρα σε θεμελιωμένους από δεκαετίες μηχανισμούς, κόντρα σε ένα ισχυρό κατεστημένο. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, 8,793 πολίτες επέλεξαν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, και τους ευχαριστώ θερμά.

Πολιτεύθηκα με ειλικρίνεια, παραμένοντας πάντα ο εαυτός μου, πιστός στις αρχές και τις ιδέες μου. Θα συνεχίσω να πορεύομαι με τον τρόπο αυτό, όπως η συνείδησή μου επιβάλλει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live