Αδύνατα Σημεία των Κρητικών Εμπορικών Αγορών

Κανένα σχόλιο

Δίδεται στην δημοσιότητα η απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στην με ΑΠ 1949/22-08-2014 ερώτηση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη με θέμα “Αδύνατα Σημεία των Κρητικών Εμπορικών Αγορών.

Στην απάντησή του ο Υφπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων αναφέρει μεταξύ άλλων:

“…Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 2963/2001 (ΦΕΚ Α’ 268), η εποπτεία των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου, ανήκει στους οικείους Νομάρχες και άρα στα όργανα της Περιφέρειας που ασκούν τις αρμοδιότητες των, μετά τη θέση σε ισχύ του ν. 3852/2010 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης”.

"Sponsored links"

Επιπλέον, βάσει των άρθρων 1 & 2 της υ.α. Β-15596/1141/2003 (Β’ 330), ο οικείος Νομάρχης (και άρα το όργανο που ασκεί τις αρμοδιότητές του), καθορίζει τον ελάχιστο αριθμό υποχρεωτικών δρομολογίων στις ενδονομαρχιακές επιβατικές γραμμές καθώς και την χρονική κατανομή αυτών.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις