ΑΕΠΙ, ΕΕΤΤ, ΕΡΑΤΩ: «Εν ονόματι του νόμου κυνηγοί της επιχειρηματικότητας»

Κανένα σχόλιο

Υπάρχει ένας φορέας που λέγεται «Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων», ΕΕΤΤ.
Αυτός ο φορέας μπορεί και επιβάλει πρόστιμα κάπου συνεδριάζει αλλά όταν τους αναζητήσεις ούτε τα τηλέφωνα δεν σηκώνουν. Δοκιμάστε κι εσείς: 210 6151000

Η ΑΕΠΙ έκλεισε, αλλά κλείνει και θα κλείσει σπίτια των μυνηομένων της!

Βροχή οι μηνύσεις κατά των δύσμοιρων επιχειρηματιών που άντε να αποδείξουν ότι «δεν είναι ελέφαντες»
Η ΑΕΠΙ έκλεισε για τις απατεωνιές της. Οι μέθοδοί της όμως διά μέσου των συνεργατών της που είναι και οι μάρτυρες κατηγορίες, πολλές φορές με ψευδομαρτυρίες, καλά κρατούν.

"Sponsored links"

Ορισμένες φορές από τις πολλές μηνύσεις που έχουν, ξεχνούν οι ατυχείς μηνυόμενοι να προσέλθουν προς υπεράσπισή τους. Και τότε να τα πρόστιμα, να οι καταδίκες. (7.000 περίπου το πρόστιμο και 1 χρόνο με τριετή αναστολή η ποινή).

Είναι περίπτωση που πήραν καταδίκες για το ίδιο θέμα πατέρας και γιός (!!!) που τυχαίνει να έχουν συνωνυμία.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω που σήμερα διαχειρίζεται η νέα εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» παρουσιάστηκε και άλλος ομοειδής φορέας διεκδικητής τεράστιων χρηματικών ποσών από τους ατυχείς επιχειρηματίες.

Η νέα αυτή εταιρεία… λέγεται «GEA – GRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ). Αυτή η εταιρεία που εδρεύει στο Ψυχικό παραπέμπει εν ψυχρώ τα ατυχή θύματά της στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων διεκδικώντας σημαντικά ποσά ως δήθεν διεκδικητής και αυτή των πνευματικών δικαιωμάτων.

Από συγκεκριμένο Χανιώτη επιχειρηματία διεκδικεί το ποσό των 16.500 ευρώ + ΦΠΑ.

Οι εταιρείες αυτές με κατάλληλους δικηγόρους δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτές τις μεθοδεύσεις, με τις οποίες, σε περίοδο κρίσης, επιχειρούν να «εκτελέσουν» στην κυριολεξία ότι κινείται στον χώρο της Μουσικής.

Πολλοί μηνυόμενοι δεν έχουν καν την οικονομική δυνατότητα να αμυνθούν απένατι σε τέτοιου είδους επιθέσεις.

Ποιος θα βάλει μια τάξη σε όλο αυτό το μπάχαλο της αυθαιρεσίας και της αταξίας που συντελείται «εν ονόματι του νόμου»; Ποιος;

Νίκος Ν. Αγγελάκης

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις