Αθλητές από όλη την Κρήτη στον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας

Κανένα σχόλιο

Mε μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας MTB “Σέμπρωνας 2022”, στη τοπική κοινότητα Σέμπρωνα του Δήμου Πλατανιά, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ορεινό χωριό του Σέμπρωνα και στις γύρω πλαγιές , με την εκκίνηση να δίνεται στις 10:30 από τη πλατεία του χωριού.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Α.Ο Κύδων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σέμπρωνα, υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

"Sponsored links"

Στη διοργάνωση του αγώνα συνέβαλλαν εθελοντές οι οποίοι φρόντιζαν για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν σε σηματοδοτημένες διαδρομές με έντονες κλίσεις, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περιοχές της ορεινής ενδοχώρας του Δήμου Πλατανιά, όπου χάρη στη μορφολογία της περιοχής, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ΜΤΒ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Μαραγκουδάκη Χρυσούλα και κ. Μπομπολάκης Χαρίτων.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις απονομές των αθλητών κατά τη διάρκεια των οποίων, η Αντιδήμαρχος Πλατανιά και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πλατανιά κ. Μαραγκουδάκη Χρυσούλα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου αφού συνεχάρη αθλητές και διοργανωτές, εστίασε στην σπουδαιότητα διεξαγωγής αθλητικών γεγονότων στην ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά, τονίζοντας τη πρόθεση του Δήμου Πλατανιά να συμβάλει προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Μπομπολάκης Χαρίτων αναφέρθηκε στην πνοή και στην επισκεψιμότητα που δίνουν αυτές οι δράσεις στα χωριά του Δήμου Πλατανιά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live