Αθώος ο δάσκαλος από τα Χανιά που δικαζόταν για συμμετοχή στη διαδήλωση της 6ης Δεκεμβρίου για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Κανένα σχόλιο

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων ο Θοδωρής Χατζηγρηγοράκης, ο δάσκαλος που δικαζόταν γιατί στις  6 Δεκεμβρίου του 2010  ενώ συμμετείχε στη μεγάλη διαδήλωση της νεολαίας και των εργαζομένων, 2 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, συνελήφθη.

Η επίθεση της αστυνομίας στην οδό Παπανδρέου οδήγησε σε συλλήψεις.  Είχαν γίνει 8 προσαγωγές και 3 συλλήψεις, δυο μαθητών και του αδιόριστου εκπαιδευτικού Θοδωρή Χατζηγρηγοράκη, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών – Παράρτημα Χανίων. Στο δικαστήριο που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου το πρωί βρισκόταν πολίτες για να συμπαρασταθούν στον διωκόμενο δάσκαλο. Η απόφαση, που ήταν τελικά αθωωτική, έσπειρε χαμόγελα ικανοποίησης στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί ενώ θεωρείται σημαντική και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις που περιμένουν να δικαστούν. Στα Χανιά άλλωστε, υπάρχουν πάνω από 30 τέτοιες υποθέσεις απλών ανθρώπων ή αγωνιστών που δικάζονται για συμμετοχή σε διαδηλώσεις.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις