14.8 C
Chania
Friday, January 23, 2026

Αθ. Τσόκας: «Δεν είμαι στην Επιτροπή Σοφών της Μ. Καρυστιανού αλλά έχω στείλει τις προτάσεις μου για τα οικονομικά – Ο Τριαδικός Θεός με έχει προικίσει με πολλά ταλέντα τα οποία αποκωδικοποιώ με αρχαία Ελληνικά»

Ημερομηνία:

«Είμαι ένας αυθόρμητος επιστήμονας που της έστελνα μηνύματα με προτάσεις ρηξικέλευθα, και η κυρία Καρυστιανού μου απάντησε “σας ευχαριστώ θερμά”» υποστήριξε ο πολιτευτής της Νίκης

Διευκρινίσεις για όσα ανακοίνωσε ο ίδιος στο Facebook για συμμετοχή του στην επιτροπή σοφών του κόμματος Καρυστιανού έδωσε με σημερινή συνέντευξή του ο Αθανάσιος Τσόκας υποστηρίζοντας σήμερα ότι «δεν είμαι μέλος της επιτροπής, έχω στείλει τις προτάσεις μου για τα οικονομικά στην κυρία Καρυστιανού και μου έχει απαντήσει “σας ευχαριστώ πολύ”».

«Πριν από κάποιους μήνες η κυρία Καρυστιανού ανακοίνωσε κίνημα πολιτών. Είμαι στο κίνημα των εκατομμυρίων που ακολουθούν την Καρυστιανού. Όταν το διάβασα είπα στον εαυτό μου “είμαι κι εγώ”. Απευθύνθηκα στον φίλο μου Νίκο Παπαδόπουλο και πήρα ένα τηλέφωνο της κυρίας Καρυστιανού και της έστειλα στο viber για να προσφέρω τη βοήθειά μου» είπε στον Status FM ο κ. Τσόκας.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, «είμαι ένας αυθόρμητος επιστήμονας που της έστελνα μηνύματα με προτάσεις ρηξικέλευθα, ο Θεός με έχει προικίσει με πολλά ταλέντα, ο Τριαδικός Θεός μας τον οποίον αποκωδικοποιώ με την Αρχαία Γλώσσα».

Ως μαθηματικός και συνταξιούχος καθηγητής μέσης εκπαίδευσης είπε πως σύμφωνα με τις αναλύσεις του η κα Καρυστιανού είναι «το φαβορί για την πρωθυπουργία», καθώς όπως είπε, θα πάρει μεγάλο κομμάτι των ανενεργών ψηφοφόρων. «Με μαθηματική ακρίβεια η Καρυστιανού θα αλιεύσει ένα σεβαστό ποσοστό από τους ανενεργούς, ένα 20, ένα 30, ένα 40, δηλαδή 4 στους 10 μπορεί να πάνε, ειδικά οι νέοι», τόνισε. «Η συμμετοχή θα γίνει 70% και όχι 50%. Θα συρρικνώσουν το 30% του Μητσοτάκη, θα είναι 24%», είπε.

Ο ίδιος δηλώνει αυθόρμητος υποστηρικτής, αφού, όπως είπε ότι τον πρόδωσε η Νίκη. «Παραιτήθηκα από τη Νίκη τη μέρα που διέγραψαν τον Νίκο Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι στέλνει προτάσεις για τα οικονομικά και άλλα θέματα στην κα Καρυστιανού, ωστόσο η ίδια «είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τις προτάσεις αυτές».

Έκανε επίσης λόγο για ανάγκη ανανέωσης της βουλής, καθώς όπως είπε «έχουμε τους αιώνιους φοιτητές, αλλά έχουμε και τους αιώνιους βουλευτές, βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε!»

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Φασόλια σαλάτα Μισό κιλό φασόλια ξερά μικρά άσπρα, δύο κρεμμύδια...

Ηράκλειο: Τους λένε ότι κλέβουν ρεύμα – Οργή από τις “μαϊμού” ρευματοκλοπές

Καταγγελίες για μαϊμού “ρευματοκλοπές” από εξουσιοδοτημένα άτομα του ΔΕΔΔΗΕ...