“Αιώνες μακριά απ΄ την Αλάσκα” στο Theatre 73100

Κανένα σχόλιο

14 – 24 Οκτωβρίου

”αιώνες μακριά απ΄την Αλάσκα” του Άκη Δήμου

Η λαϊκή τραγουδίστρια του κέντρου «Αλάσκα» μπαίνει στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, προς αναμονή ενός άντρα. Εκεί, συναντά τον μουσικό του ξενοδοχείου και βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει σε κάποιον για τη ζωή της, για τους έρωτές της, για τη μητέρα της. Αυτός ο σιωπηλός ακροατής γίνεται σιγά σιγά ένας συνομιλητής, που μιλά τη μοναδική γλώσσα στην οποία μπορεί να συνεννοηθεί αυτή η γυναίκα: τη μουσική.
Οι μελωδίες γίνονται το soundtrack της ζωής της, σε ένα live μουσικό album, που συντίθεται μπροστά στα μάτια των θεατών. Τραγούδια για την αφοσίωση, την αναμονή, τη νοσταλγία, τον έρωτα, τον πόνο, τη ματαίωση. Στο βάθος, ένας κρύσταλλος που λάμπει και δείχνει τον δρόμο. Μακριά. Μακριά απ΄ την Αλάσκα. Αιώνες μακριά απ΄ την Αλάσκα.

"Sponsored links"

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Γαλιατσάτος

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Δημήτρης Λώλης

Ενδυματολογική και σκηνογραφική επιμέλεια: Μάγδα Δήμου

Φωτογραφίες: Βλαδίμηρος Μετρεβέλι

Παίζουν: Ιώ Ασηθιανάκη, Δημήτρης Λώλης

Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16, Δευτέρα 17 και

Παρασκευή 21, Σάββατο 22, Κυριακή 23, Δευτέρα 24

Οκτωβρίου, στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (μειωμένο 10 ευρώ)

"Sponsored links"

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979733357

Theatre 73100, Ιονίου Πελάγους 8

(πίσω από τον Χαλκιαδάκη max/ Λεωφ. Καραμανλή)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live