Ακτιβίστρια υπέρ των ζώων στη Δ. Αυστραλία μετακομίζει γιατί της απαγόρευσαν την είσοδο σε κάθε μαγαζί

Κανένα σχόλιο
Η Tash Peterson δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει το έργο της σε άλλο μέρος της Αυστραλίας.

Μόνο το Tash να πληκτρολογήσει κανείς στο Google θα του βγάλει αυτόματα και το Peterson. Τη νεαρή Αυστραλή ακτιβίστρια η οποία μάχεται καθημερινά για τη σφαγή των ζώων και τα δικαιώματα γενικότερα αυτών.

Η Tash, είτε μόνη της είτε με την ομάδα της, επισκέπτεται κάθε μαγαζί που σερβίρει κρέας στη Δυτική Αυστραλία, όπου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει και φωνάζει για τη σφαγή και την κακομεταχείριση του ανθρώπου σε αυτά.

Μετά την έντονη δράση της όμως, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω instagram, της έχει απαγορευτεί από κάθε μαγαζί που διαθέτει άδεια για αλκοόλ στη Δυτική Αυστραλία η είσοδος. Αυτό σημαίνει ότι αν παραβεί τα περιοριστικά μέτρα, μπορεί να της επιβληθεί πρόστιμο από 10.000 δολάρια.

"Sponsored links"

Η Peterson είπε χαρακτηριστικά: « Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μου σήμερα το πρωί για να μου δώσει μια ειδοποίηση απαγόρευσης εισόδου σε χώρους με άδεια για αλκοόλ, για μια από τις διαμαρτυρίες μου, για τις ζωές που ζουν στη θάλασσα, που έκανα τον περασμένο μήνα. Το «ολοκαύτωμα της θαλάσσιας ζωής» που προκλήθηκε από την αλιευτική βιομηχανία.

Αυτό είναι ένα σαφές παράδειγμα του πώς η λεγόμενη ελευθερία του λόγου δεν είναι στην πραγματικότητα… ελευθερία λόγου».

Η Peterson τότε είχε μπουκάρει με την ομάδα της, κρατώντας πλακάτ και πανό σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά και φώναζε στους πελάτες πως είναι «κακοποιητές» ενώ έλεγε μετά: «Τα ψάρια θέλουν να ζήσουν, τα ψάρια αισθάνονται πόνο, όπως κι εμείς».

Μάλιστα, με ένα πανό προέτρεπαν τους πελάτες να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ Seaspiracy στο Netflix.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Tash Peterson είναι αναγκασμένη να μετακομίσει σε άλλο μέρος στην Αυστραλία και να συνεχίσει το έργο της… «Πιθανότατα ανατολικά…», είπε η ίδια.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live