“Αλέξη…τελείωνε!”: Το προεκλογικό σποτ των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ένα μικρό αγοράκι που παίζει με το τραινάκι του παθαίνει «ατύχημα».  Σε μία στροφή τα βαγόνια του τραίνου εκτροχιάζονται. Ο μικρός ζητά τη βοήθεια του Πάνου Καμμένου για να το επαναφέρει.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του δείχνει πώς να χειριστεί την κονσόλα και του δίνει μια συμβουλή: «πρέπει να προσέχεις πάντα την ταχύτητα, έτσι το τραίνο δεν βγαίνει ποτέ από τις ράγες».

Ενθουσιασμένος ο μικρός, λέει στον Πάνο Καμμένο: «Τελικά ήσουν πολύ καλός».

"Sponsored links"

«Και αναγκαίος», του απαντά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Κι έρχεται η μαμά του μικρού για να τον φωνάξει: «Αλέξη…τελείωνε! Ξεκόλλα!».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live