Αλλού βρέχει με το “τουλούμι”, στα Χανιά “χτύπησε” 28άρια!

Κανένα σχόλιο

Διαφορετικά “πρόσωπα” δείχνει ο καιρός ανά την Ελλάδα. Ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας σημειώνονται ισχυρές βροχές, προκαλώντας μάλιστα και μια ανθρώπινη απώλεια από πνιγμό σε χείμαρρο στη Ηλεία, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες που θύμησαν καλοκαιρι.

Οι 8 υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί. Οι 6 από τις 8 περιοχές είναι από τα Χανιά

θερμοκρασίες

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live