25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Αλ. Μαρινάκης: Ψηφίζουμε μαζικά σήμερα μέχρι τη δύση του ηλίου, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες”

Ημερομηνία:

Το ΚΚΕ δίνει τη δική του μάχη στα Χανιά για να κατακτήσει βουλευτική έδρα αφού χρειάζεται λίγες εκατοντάδες επιπλέον ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Μάη για να τα καταφέρει. Στο πνεύμα αυτό, ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΚΚΕ που εκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του Μάη, καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά “μέχρι τη δύση του ήλιου, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες”.

Πιο αναλυτικά, εξερχόμενος από το Γενικό Λύκειο Κουμπέ όπου εξάσκησε το εκλογικό του δικαίωμα είπε:

«Πιστεύουμε ότι τα ποσοστά θα αυξηθούν. Θα μας δώσουν νέα δύναμη. Ψηφίζουμε μαζικά σήμερα μέχρι τη δύση του ηλίου, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. 2.500 κόσμος ψήφισε για πρώτη φορά ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές. Έβγαλε για πρώτη φορά βουλευτή το ΚΚΕ στο νομό μας μετά από αρκετές δεκαετίες. Καλούμε τον κόσμο που μας είχε στις επιλογές του αλλά δε μας ψήφισε τελικά, τώρα να μας ψηφίσει γιατί ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι δύναμη για τον λαό στους αγώνες της επόμενης ημέρας”

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ