“ΑμεΑ και αναπηρικό κίνημα – Kαλλιεργώντας συνειδήσεις”, το Σάββατο στην κατάληψη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στην κατάληψη Rosa Nera θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το αναπηρικό κίνημα.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Μια πρώτη συζήτηση που ελπίζουμε να συνεχιστεί με θέματα την ιστορία των αγώνων για την κοινωνική χειραφέτηση των ΑμεΑ, για τα προβλήματα του αποκλεισμού από την κοινωνική ζωή, την αορατότητα και τη μη αναγνωρισιμότητα αυτών.

"Sponsored links"

Την εργαλειοποίηση τους από την εξουσία, από επίσημους φορείς και κομματικές οργανώσεις, την άθλια κατάσταση με τα επιδόματα, την πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Με μέλη του αναπηρικού κινήματος και την Κατάληψη Rosa Nera (www.rosanera.squat.gr)
Θα τηρηθούν τα μέτρα αλληλο – προστασίας και αλληλοφροντίδας για την συνθήκη της πανδημίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live