Αναβαθμίζεται η επεξεργασία λυμάτων της ΔΕΥΑΒΑ – Δυνατότητα ανάκτησης του παραγόμενου ύδατος για άρδευση

Κανένα σχόλιο

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ»

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης, και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α., Μαυρογένης Ευτύχης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Α.Ε., Παπαδογιάννης Άρης.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

"Sponsored links"

Την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ στο Πάνω Γεράνι, σε συνέντευξη τύπου, εν όψει της υπογραφής της σύμβασης για το εργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ. Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 8.500.000€ και έχει φορέα υλοποίησης τον Ο.Α.Κ. Α.Ε.

Ανάδοχος του έργου είναι η κοινοπραξία ‘‘ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΚΡΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ’’.

Θα γίνει παρουσίαση των τεχνικών προδιαγραφών του έργου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live