24.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Αναγέννηση Καρδ.-Πλατανιάς 0-1: Εύκολα στους “16”

Ημερομηνία:

Ελέγχοντας από την αρχή το παιχνίδι στην Καρδίτσα ο Πλατανιάς κατάφερε να επικρατήσει της τοπικής Αναγέννησης και στη ρεβάνς του 3-1 των Περιβολίων.
Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν 1-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καρδίτσας και τώρα θα αντιμετωπίσουν στη φάση των “16” του Κυπέλλου, σε διπλούς αγώνες, τον Παναθηναϊκό.
Ο Αναστασάκος στο 36′ με πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Γκουγκούδη σε κεφαλιά τουΑρότσα.
Νωρίτερα (18′) ο Σπαρτιάτης επιθετικός είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από κόρνερ του Αρότσα.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Χατζηρίζος (63′ Μπιτέλης), Μπουντούρης, Υφαντής (70′ Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Αθανασιάδης (85′ Κοντοβάς), Τζάνης, Κουκούλης.
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Ντόε (84′ Γιακουμάκης), Τζανής, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Κάλαϊτζιτς, Αγκιλέρα (90+1′ Μαρτσάκης), Αρότσα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Ναζλίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Ζητούν πίσω από τους αγρότες τις επιδοτήσεις

Αναβρασμός επικρατεί σε χιλιάδες αγρότες της Κρήτης που ενώ βρίσκονταν σε...

Ηράκλειο: Εμπλοκή δικηγόρου στην επίθεση του επιχειρηματία

Στη σύλληψη μίας δικηγόρου προχώρησαν το πρωί της Τρίτης...

Ποια η πρόοδος των εργασιών στην ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής

Όσον αφορά την πρόοδο των εργασιών, η «ΑΡΙΑΔΝΗ INTERCONNECTION»...