Ανακοίνωση καταγγελία της κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) για την επιστράτευση

Κανένα σχόλιο

Η κομματική οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επιβολή από την κυβέρνηση του  φασιστικού μέτρου της επιστράτευσης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Αυτή τη φορά με τη φασιστική ωμότητα της επιστράτευσης προσπαθούν ν’ αποκρούσουν για λογαριασμό των εφοπλιστών και των μνημονίων της υποτέλειας, το δίκιο αγώνα των ναυτεργατών. Ο πολυήμερος αγώνας των ναυτεργατών υπερασπίζονταν βασικά δικαιώματα της ζωής τους και η δικαίωσή του αφορά πέρα από τους ναυτικούς και τις οικογένειές τους την ίδια την ασφαλή μεταφορά των κρητικών και όλων των νησιωτών.  Στόχος  του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης η επιβολή καθεστώτος γαλέρας όπου οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν  με όποιους όρους επιθυμεί η εργοδοσία, ακόμη και απλήρωτοι.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη. Να δυναμώσουμε την ταξική αγωνιστική μας αλληλεγγύη και μαζικοποιώντας τους αγώνες να σπάσουμε τη φασιστική τρομοκρατία για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις