Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης για την έκτακτη προσγείωση πολεμικού αεροσκάφους στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Όλο και πιο πυκνά τελευταία, έκτακτα και επικίνδυνα συμβάντα στο αεροδρόμιο των Χανίων με πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ ΝΑΤΟ, σοκάρουν τους χανιώτες και ιδιαίτερα τους κατοίκους του ακρωτηρίου. Παρά τον οργασμό της τουριστικής σεζόν διακόπηκαν αφίξεις και αναχωρήσεις για αρκετή ώρα ενώ έκλεισαν γειτονικοί αεροδιάδρομοι για να δωθεί προτεραιότητα στην προσγείωση πολεμικού αεροσκάφους των ΗΠΑ στο οποίο διαπιστώθηκε βλάβη στον αέρα.

Όσο πυκνώνουν οι δραστηριότητες του πολεμικού ορμητήριου των ΗΠΑ που έχει μετατραπεί ο τόπος μας, τόσο θα πυκνώνουν τέτοια συμβάντα και κάποια στιγμή πολύ πιο επικίνδυνα. Προστίθενται αυτοί οι κίνδυνοι στους ακόμη μεγαλύτερους από την εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ ΝΑΤΟ. Μόνο όριο στους κινδύνους που ζώνουν συνολικά τη ζωή μας, το δυνάμωμα όλων των μετώπων πάλης του λαού με βασικό και σε σχέση αλληλοτροφοδότησης το μέτωπο πάλης για το μεροκάματο αλλά και ενάντια στην πολεμική εμπλοκή στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live