Αναστολή εμβολιασμών με Johnson & Johnson συστήνουν οι ΗΠΑ λόγω θρομβώσεων

Κανένα σχόλιο

Φρένο στον εμβολιασμό με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Johnson & Johnson βάζουν οι ΗΠΑ μετά από έξι περιστατικά θρομβόσεων σε γυναίκες λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Οι ΗΠΑ συστήνουν «παύση» του μονοδοσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού της Johnson & Johnson για να ερευνηθούν περιστατικά θρομβώσεων.

Σε κοινή ανακοίνωση των Κέντρων για τον έλεγχο Ασθενειών και του FDA αναφέρεται ότι ερευνώνται περιστατικά θρομβώσεων σε έξι γυναίκες λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό, σε συνδυασμό με μειωμένο αριθμό αιμοπεταλίων. Περισσότερες από 6,8 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson έχουν χορηγηθεί στις ΗΠΑ.

"Sponsored links"

Τα αμερικανικά ομοσπονδιακά κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των κέντρων μαζικού εμβολιασμού, θα αναστείλουν τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson και αναμένεται να ακολουθήσουν πολιτείες και άλλοι πάροχοι.

Η συμβουλευτική επιτροπή του CDC για τις Πρακτικές Ανοσίας θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη για να εξετάσουν τα περιστατικά, ενώ και ο FDA πραγματοποιεί ξεχωριστή έρευνα.

«Έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία, συστήνουμε την παύση της χρήσης του συγκεκριμένου εμβολίου για περισσότερη πρόληψη» αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της αναπληρώτρια διευθύντριας του CDC Αν Σούσατ και του διευθυντή του κέντρου βιολογικής αξιολόγησης και έρευνας του FDA Πέτερ Μαρκς.

sputniknews.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις