Αναφορά Χ. Μαρκογιαννάκη για την Παλιά Πόλη των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αναφορά με θέμα «Προβλήματα πρόσβασης και χρήσεων του δημόσιου χώρου στην Παλιά Πόλη των Χανίων», κατέθεσε προς τον υπουργό εσωτερικών ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην οποία αναφέρει:

Με την αναφορά μου αυτή, σας διαβιβάζω σχετικό έγγραφο του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων, στο οποίο καταγράφονται τα προβλήματα που προκύπτουν για τους μονίμως διαμένοντες από τις ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της Παλιάς Πόλης, καθώς και από τη συχνά ανεξέλεγκτη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σας καλώ να εξετάσετε το περιεχόμενο των σχετικών αιτημάτων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις