18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Ανείπωτη η θλίψη και στο νοσοκομείο Χανίων για τον θάνατο του 34χρονου πιλότου – Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Ημερομηνία:

Βουβός είναι ο πόνος και στο νοσοκομείο της πόλης όπου εργάζεται η μητέρα του.

Η μητέρα του Σμηναγού Χρήστου Μουλά, Τασούλα Καζούλη, είναι Ψυχολόγος της Ψυχιατρικής κλινικής και ο θείος του Σάββας Καζούλης, Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε χθες συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζουν την οδύνη και την μεγάλη θλίψη για τον τραγικό χαμό των Ηρώων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγού Χρήστου Μουλά – γιο των αγαπητών μας Βαγγέλη Μουλά και Τασούλας Καζούλη Ψυχολόγου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, ανιψιού του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας Σάββα Καζούλη και των στελεχών του νοσοκομείου μας Αθηνάς και Αντώνη Καζούλη – και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον, δίνοντας την ζωή τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της πατρίδας μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθειά μας. Συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των Ηρώων. Αθάνατοι.

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που αφήνουν οι φίλοι του 34χρονου στη σελίδα του στο Facebook.

  • «Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες με το μυαλό σου, την καλοσύνη σου, την σπιρτάδα σου να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι μας έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και τέτοιας ενέργειας στις ζωές μας!!!
  • Ξάδερφε Xristos Moulas θα σε θυμάμαι πάντα!!!
  • Ήρωας που έπεσε στο καθήκον για την πατρίδα!!! Σ αγαπώ»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρίπη, RSV και Covid-19: Η κορύφωση είναι μπροστά μας – Τι φοβούνται οι επιστήμονες

Μπορεί η γρίπη, ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) και...

Μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠαΓΝΗ

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ, έχοντας στο...

Έργα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας από τον Δήμο Σφακίων

Ιωάννης Ζερβός: «Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο που αφορά σε...