Ανεμβολίαστοι οι 18 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό, στο ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

2 από τους 18 είναι μερικώς ανεμβολίαστοι, οι υπόλοιποι δεν έχουν κάνει ούτε την πρώτη δόση
Ανεμβολίαστοι είναι οι 5 ασθενείς που νοσηλεύονται σήμερα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ από τους υπόλοιπους 13 που νοσηλεύονται, 2 είναι παιδιά που βρίσκονται στην κλινική Covid παιδιών. Μεταξύ των ενηλίκων στην κλινική covid, οι ηλικίες ποικίλλουν, ξεκινώντας από τα 38 έτη και φτάνοντας ως τα 90, ενώ στη ΜΕΘ το ηλικιακό φάσμα ξεκινάει από τα 66 έτη και φτάνει στα 84.

“Σαφώς οι εισαγωγές έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες” είπε στο Open, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, συγκρίνοντας την κατάσταση με τις αρχές του μήνα, όταν “στην κλινική του κορωνοϊού υπήρξε ένας ασθενής για 3 ημέρες και στη συνέχεια δεν είχαμε κανένα για 7 μέρες”.

“Κλειδί” ο εμβολιασμός

"Sponsored links"

Ο κ.Χαλκιαδάκης, δίνοντας το στοιχείο του εμβολιασμού που όπως τονίζουν όλοι οι ειδικοί είναι το “κλειδί” στην παρούσα φάση, ανέφερε πως από τους ασθενείς στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, και οι 5 είναι ανεμβολίαστοι, ενώ από τους υπόλοιπους 13, οι 2 είναι μερικώς εμβολιασμένοι.

Όπως σημείωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, χθες, στο νοσηλευτικό ίδρυμα έγιναν 4 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, κατά την εφημερία. “Είναι ένα καλό νούμερο αν συγκρίνουμε με προηγούμενες εφημερίες που ήταν διπλάσιες οι εισαγωγές. Άλλο ένα καλό σημείο ότι μένουν για λίγες ημέρες για νοσηλεία αφού η συμπτωματολογία τους δεν είναι βαριά” – είπε ο ίδιος.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live