22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ανθρώπινο πτώμα ξέβρασε η θάλασσα στον Καρτερό

Ημερομηνία:

Το πτώμα ενός άνδρα ξέβρασε η θάλασσα στον Καρτερό το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, καθώς στην θαλάσσια περιοχή περίπου στο ύψους του Αγίου Ιωάννη, εντοπίστηκε η σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη ενώ διακρινόταν ότι η σορός έφερε παντελόνι.

Με βάση το γεγονός ότι το πτώμα ήταν ντυμένο,  θεωρείται πιθανό το τραγικό συμβάν να είναι πρόσφατο, ενώ δεν αποκλείεται το θύμα να έπεσε από κάποιο πλοιάριο και το πτώμα να ανήκει σε κάποιο μετανάστη.

Προς το παρόν, οι έρευνες είναι στα “τυφλά” αφού θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατροδικαστικές πράξεις και να υπάρξει ένα πόρισμα  ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ερευνηθεί με την συνδρομή της Αστυνομίας το αρχείο εξαφανίσεων.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ