27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Είσαστε ηθικοί αυτουργοί !! «Κυρίες – Κύριοι»

Ημερομηνία:

Διαβάζοντας για το φόνο του διαδηλωτή – αντιρατσιστή Παύλου Φύσσα, στην Αθήνα, από τα ανθρωποειδή της «Χρυσής Αυγής» αυτή τη σκέψη που βάζω σαν τίτλο έκανα.Ναι είστε ηθικοί αυτουργοί, γι’ αυτό το αποτρόπαιο πολιτικό έγκλημα – και για όσα επακολουθήσουν – όπως ακριβώς γινότανε στην εποχή του Μεσοπολέμου, όταν ανέβαινε ο Χιτλερικός φασισμός στην Γερμανία ! Γιατί μη μου πείτε, πως δεν ξέρατε…. Πουλάκια μου, πως αυτά τα ανθρωποειδή, είναι οι διάδοχοι αυτού του λεκέ που κάλυψε όλη την Ευρώπη !!

Δεν το ξέρατε… αξιότιμοι πολιτικοί εταίροι; Αλλά κι εσείς και οι πολιτικοί σας γεννήτορες τους θέλατε σαν μπαμπούλες, σε μια εποχή όπως αυτή, που οι πλούσιοι γίνονται απείρως πλουσιότεροι και οι φτωχοί εξαθλιώνονται απείρως περισσότερο ! Δεν το ξέρατε «δυνάμεις της τάξεως», που τους θέλετε για ραβδούχους; Που συμπληρώνουν τα … καθήκοντά της καταστολής, για λογαριασμό των πολιτικών σας προϊσταμένων; Δεν το ξέρετε εκπρόσωποι των Δανειστών (μας) που το…. ένα ευρώ το επενδύουν με κέρδος υψηλό επί τοις εκατόν;  Δεν το ξέρετε «εργάτες» που σας ρίξανε στην ανεργία, και στραφήκατε προς λάθος κατεύθυνση, αντί να βάλετε – έστω με τις ψήφους σας – ενάντια σ’ αυτούς που σας έχουν εξαθλιώσει; Ειδικά εσείς, είστε άξιοι φτυσίματος, που δώσατε τα εκλογικά ποσοστά στις σκοτεινές δυνάμεις που εκφράζονται από το φασιστικό – χιτλερικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγή» ! Δεν αξίζετε  ούτε τον παραμικρό οίκτο από τους νοήμονες και δημοκρατικούς πολίτες ! Κι εσείς ψηφοφόροι της ελληνικής περιφέρειας, που ζείτε περίπου στην εποχή  του Μεταξά ! Αστοιχείωτοι απροβλημάτιστοι, αντικομουνιστές της δεκάρας, που φοβάστε τις … βίαιες απαλλοτριώσεις των μικροσκοπικών κλήρων σας ! Όλοι εσείς κάτοικοι της αιώνιας ψωροκώσταινας, που κάνατε εκλεκτούς (γι’ αυτό και τους ψηφίσατε) τους διαδόχους εκείνων που αιματοκύλησαν προ ετών τη Βιάννο, τα Καλάβρυτα, τα Τσουρουνιανά ! Και που άρχισαν αυτοί οι διάδοχοι να χύνουν αίμα ελληνικό, αρχής γενομένης από το διαδηλωτή της Αθήνας….

Και προβλέπω πως ζούμε την έναρξη αυτού του αδελφοκτόνου μακελειού… Πληρώνουμε βοηθούσης της πολιτείας και της ψήφου σας, το κόστος μιας – για την ώρα – δολοφονίας ! Το πτώμα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, ας κρεμαστεί στους λαιμούς σας ηθικοί αυτουργοί, για την αναβίωση της εποχής του αίματος ! Που ξεχνάτε τη Μαλάθυρο κι όλους τους τόπους της φασιστικής κτηνωδίας.. είστε ασυγχώρητοι μιας ελληνικής τραγωδίας, που φοβάμαι πως θα την ξαναζήσει αυτή η μαρτυρική μας γη…

Ναι «εθνικόφρονες» που σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούτε περί Αριστεράς σε όλες τις εκδοχές της !!! Άξιοι της τύχης σας !

Αντώνης Χαρχαλάκης

Συγγραφέας – ποιητής – ερευνητής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...