19.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Ανοιχτή επιστολή για το αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δημάρχους του νομού και τον Αντιπεριφερειάρχη, σχετικά με το αεροδρόμιο Χανίων απεύθυναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων

Αναλυτικά η επιστολή

«Με αφορμή την έντονη κοινητοποιηση των τελευταίων ημερών αναφορικά με το θέμα του αεροδρομίου Χανιων, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω.

Κατα την πρόσφατη επισκεψη του προέδρου κ. Πάνου Καμμένου στα Χανιων έγινε σειρά συναντήσεων με φορείς του Νόμου συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο και στην κοινή συνέντευξη τυπου που ακολούθησε συμφωνήθηκε και ανακοινώθηκε, η νομική υπηρεσία του δήμου να χορηγήσει ολα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κατατεθεί απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες, νομοθετική τροπολογία που να εξαιρεί το αεροδρόμιο Χανίων απο το ΤΑΙΠΕΔ.

Η εν λόγω τροπολογία ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τοπικούς Βουλευτές της συγκυβέρνησης να αποδείξουν εμπράκτως αν όντως αντιτίθονται στο ξεπούλημα του αεροδρομίου ή θα επιλέξουν να παραμείνουν προσκολλημένοι στο μόρφωμα του ΤΑΙΠΕΔ που οι ίδιοι υπερψήφισαν, συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο.

Καλούμε λοιπον τον Δήμαρχο Χανίων, παράλληλα με τις υποπλοιπες δράσεις που διοργανώνονται και τις οποίες στηρίζουμε, να επισπεύσει την παράδοση των απαραίτητων στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί και να κατατεθεί η τροπολογία για την οποία υπήρξε κοινή δέσμευση.

Η συντονιστική επιτροπή
των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ