22.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Ανοιχτή συνέλευση ΚΕΕΡΦΑ Χανίων

Ημερομηνία:

Η συνέχεια του αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού κινήματος

Ενημέρωση από τη Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση

Σάββατο 19 Οκτώβρη Εργατικό Κέντρο, 19:30

Mέσα σε πανηγυρικό κλίμα για τη σημαντική νίκη του κινήματος ενάντια στη Χρυσή Αυγή και τους φασίστες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η διήμερη πανελλαδική και διεθνής συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στο γήπεδο του Ρουφ στην Αθήνα.
Συμμετοχή από πολλές πόλεις της Ελλάδας, μαζική παρουσία μεταναστών, συνδικαλιστές από τα μέτωπα των αγώνων και αντιπροσωπείες και χαιρετισμοί από μια σειρά χώρες διεθνώς.
Η πλούσια συζήτηση του διημέρου κατέληξε σε κάλεσμα για διεθνή μέρα δράσης ενάντια στο ρατσιμό και τους φασίστες στις 22 Μάρτη του 2014!
Στην ανοιχτή συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Χανίων το Σάββατο 19/10 στο Εργατικό Κέντρο θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις αποφάσεις του διημέρου.

 Καλούμε κάθε αντιφασίστα και αντιφασίστρια, συλλογικότητες και σωματεία, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις δράσεις τόσο ενάντια στους φασίστες, όσο και ενάντια στη ρατσιστική πολιτική της συγκυβέρνησης: κλείσιμο των ναζιστικών στρατοπέδων για τους μετανάστες, κατάργηση της FRONTEX και ανοιχτά σύνορα, νομιμοποίηση για τους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, στοπ στις διώξεις αντιφασιστών αγωνιστών και του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εκτίναξη των εκφράσεων βίας στην εφηβεία: Υπάρχει λύση;

“Η βία είναι η μόνη λύση” Π.Ρ. 15 ετών “Ο...

ΠΟΕΔΗΝ: Με φωτογραφικά ντοκουμέντα αναδεικνύει τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία

Tην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία λόγω της επικίνδυνης αδιαφορίας της...

Δημοσκόπηση MRB: Κυριαρχεί η απαισιοδοξία, πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ντέρμπι στο ΠΑΣΟΚ

Η απαισιοδοξία κυριαρχεί στη δημοσκόπηση της MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του...

Χατζηδάκης: «Σημαντική επιτυχία» η αποκρατικοποίηση της Εθνικής Τραπέζας

Ως «σημαντική επιτυχία για την ελληνική οικονομία» χαρακτηρίζει ο...