Αντίθετο και το Εργατικό Κέντρο Χανίων στην ξενοδοχοποίηση του Λόφου Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Χανίων σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου αποφάσισε την αντίθεσή του στην ξενοδοχοποίηση του Λόφου Καστέλι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το ιστορικό κτίσμα της 5ης Μεραρχίας είχε παραχωρηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Ιδρύματος και όχι για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

"Sponsored links"

Το υπουργείο Παιδείας, παραχώρησε τα δύο κτίρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης για να στεγάσει τις εκπαιδευτικές του λειτουργίες και βάσει του Συντάγματος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό.

Οι δημόσιοι χώροι θα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας μας. Και το όφελος αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στην μεταποίησή τους σε επιχειρήσεις αλλά στην μετατροπή τους σε κέντρα πολιτισμού και παιδείας, δημιουργικής έκφρασης, διασποράς και μεταλαμπάδευσης της γνώσης.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live