Αντιδρά ο Δικηγορικός Σύλλογος στην επαπειλούμενη κατάργηση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, με θέμα την επαπειλούμενη κατάργηση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων.

Υπενθυμίζουμε ότι σε μελέτη του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία ανεπισήμως διέρρευσε, προβλέπονταν (μεταξύ άλλων) η κατάργηση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων.

Σχετική ερώτηση στη Βουλή είχε καταθέσει και ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης με την οποία ζήτησε να διασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων, τονίζοντας ότι δεν μπορεί στο σχεδιασμό της λειτουργίας των οργάνων της Πολιτείας να λαμβάνονται υπ’ όψιν μόνο δημοσιονομικά κριτήρια, γιατί τότε θα καταλήξουμε σε μια κατάσταση υδροκεφαλισμού της χώρας ή των Περιφερειών, με συγκέντρωση όλων των θεσμών και οργάνων σε ένα σημείο.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live