Αντιδρούν στις Καλύβες για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα σπιτιού – Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση

Κανένα σχόλιο

Στην πυκνοκατοικημένη γειτονιά Καστέλι της κοινότητας Καλυβών, που βρίσκεται πάνω από το λιμανάκι και την παραλία Μαϊστράλι, σχεδιάζεται να τοποθετηθεί κεραία,από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα σπιτιού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της τάσσεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής που, όπως τονίζεται «δικαιολογημένα ανησυχούν, διαμαρτύρονται και διεξάγουν ένα δίκαιο αγώνα για να προστατέψουν την υγεία τους και έχουν μαζέψει σε λίγες μέρες πάνω από εκατό υπογραφές».

Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί:

"Sponsored links"

Να ανακληθούν οι άδειες που τυχών έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες

Να μην δοθεί από την Δημοτική Αρχή,κανένα παραστατικό που θα διευκολύνει την εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία στην γειτονιά.

Να τοποθετηθεί η κεραία σε άλλο σημείο μακριά από κατοικίες ώστε να αποφύγουμε πιθανές, ανεξέλεγκτες και μακροχρόνιες συνέπειες στην υγεία των κατοίκων της περιοχής και ειδικά των παιδιών από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που θα εκπέμπεται όλο το 24ωρο.

Να αλλάξει η κρατική νομοθεσία, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εταιρειών τηλεφωνίας και προκλητικά αδιαφορεί για την υγεία των εργατικών- λαϊκών οικογενειών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live